HASZNÁLT AUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS! BUDAPEST ÉS PEST MEGYE.

FORGALOMBÓL VÉGLEGES KIVONÁS

photostudio_1483428603197.jpg

    RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS!                               TEL:0620 991 58 58  

06.jpg                                                                                                                  MILYEN ESEMÉNYEK, PROBLÉMÁK ESETÉN FORDULJON HOZZÁNK? MIKOR TUDJUK A RONCSOT FELVÁSÁROLNI?auto_felvasarlas_azonnal.png

 ha gépjárműve törött, sérült, jégkáros ha autója műszaki vizsgája már lejárt,

nem áll módjában, vagy nem látja értelmét annak megújítására és a jármű csak terhére van, foglalja a helyet

ha totálkárt szenvedett, viszont a biztosító társaság által kikalkulált kárösszeg nem fedezi annak piaci értékét ha törött, sérült gépjárműve javítási költsége nem megfizethető nagyságrendűha gépjárműve motorhibás, nem üzemképes állapotú

forgalombol_valo_kivonas1.jpg

 FORGALOMBÓL VALÓ KIVONÁS ÜGYINTÉZÉSE

A forgalomból való kivonás ideiglenes és végleges változata is megoldást jelenthet Önnek attól függően, hogy milyen műszaki állapotban lévő gépjárművel rendelkezik, illetve jövőt tekintve milyen célja van azzal.

Szükség esetén megtesszük a roncsautó forgalomból való kivonásához szükséges lépéseket is.

Ez akkor lehet fontos, ha az autó már nem térhet vissza a közútra, netán bontani kell. Weblapunkon a forgalomból való kivonás részleteiről is tájékozódhat.                   

Tehát nem kell többet tennie, mint megkeresni bennünket telefonon, emailben vagy a Facebook oldalunkon, egyeztetni egy időpontot és várni kollégánk jelentkezését. A többit már bízza nyugodtan! 

Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon

 

auto_vetel.jpg

hasznaltauto_felvasarlas_budapest.jpg

Éjjel-nappali ügyelet!

T

Történelmi döntés: kitilthatják a német városokból a dízelkocsikat

 
2018.02.27. 13:26 MÓDOSÍTVA: 2018-02-28 08:58:42

Ítéletet hozott a német szövetségi bíróság abban a perben, ami sokak szerint történelmi jelentőségűnek bizonyulhat. A bírósági döntés értelmében a német városok dönthetnek úgy, hogy kitiltják a legszennyezőbb autókat – írja az MTI.

A bíróság két város, Stuttgart és Düsseldorf vezetését kötelezi arra, hogy vegyék fel a levegőminőség javítását célzó intézkedési tervükbe a szennyező járművek kitiltását.

A döntés elsősorban a dízeles autókat érinti, de komoly következményei lehetnek az egész autóiparra nézve. A lipcsei testület szerint az önkormányzatok bár megtilthatják a dízelüzemű járművek használatát, de ügyelniük kell az arányosság elvének betartására, és csak végső megoldásként rendelhetik el a tiltást.

A döntés akár 15 millió tulajdonost érinthetNémetországban, járműveik értéke a használat korlátozásának lehetősége miatt csökkenhet, és ebbe Andreas Korbmacher tanácsvezető bíró szavai szerint bele kell törődniük. 

A MOTOR ÁTALAKÍTÁSA A GYÁRTÓKAT TERHELHETI MEG MILLIÁRD EURÓS NAGYSÁGRENDŰ KÖLTSÉGEKKEL.

Indul az új gyorsforgalmi építése, itt fognak örülni

Megkezdődött az M4 gyorsforgalmi út Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres szakaszának és a kapcsolódó létesítmények építése.

A tervek szerint 2019 negyedik negyedévében befejeződő beruházás 26,311 milliárd forint hazai forrásból, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából, a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg.

A beruházásnak köszönhetően biztonságosabb és gyorsabb lesz a közlekedés Cegléd és Abony között, a tervezési sebesség 110 km/h. A 4-es számú főút érintett szakaszán található települések jobban elérhetőek lesznek, és megvalósul a főút melletti települések tehermentesítése.

A 17,6 kilométeres szakasz építése során kétszer kétsávos gyorsforgalmi utat alakítanak ki 3,75 méter széles forgalmi sávokkal, 26,6 méter koronaszélesség biztosítja az autópályává történő fejlesztés lehetőségét. A meglévő kétszer kétsávos nyomvonalat átépítik 6,1 kilométeren, a meglévő kétszer egysávos szakaszt pedig bővítik kétszer kétsávossá 11,5 kilométeren.

Kettő különszintű csomópont és négy új aluljáró épül, valamint felújítanak három aluljárót és egy felüljárót. Kialakítanak egy kétoldali, egyszerű pihenőt a Tápiószele-Abony összekötő út térségében, zajárnyékoló falak létesülnek 1708 méteren, és üzemi hírközlési központot telepítenek.

A beruházás során 6,57 kilométer önkormányzati földút épül, megújul 3 kilométer kétszer egysávos burkolt önkormányzati út, valamint 1,2 kilométer kétszer egysávos út és 1,1 kilométer szintén kétszer egysávos mellékút. Az építkezés során 1 millió 300 ezer köbméter földet kell megmozgatni, a föld deponálása már megkezdődött, a hó olvadását követően elindulhat a tényleges kivitelezés is.

Még drágább lehet a budapesti taxizás

Az Országos Taxis Szövetség (OTSZ) közleménye szerint az érdekvédelmi szervezetek és a fővárosi önkormányzat megállapodott, jöhet a hatósági árak emelést. 

Már februárban felröppentek az emelésről szóló hírek. A fővárosi taxirendelet módosításáról széleskörű egyeztetés zajlott le a taxisokkal, amelynek keretében – az Európai Taxis Egyesület kivételével és a Budapest Taxi részbeni egyetértésével – a taxisok és a fuvarszervezők, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) képviselői egybehangzóan, ismételten tarfiaemelésre tettek javaslatot.

A folyamat pedig mára úgy tűnik célhoz ér,az Index azt írja, hogy a tarifáról kerekasztal-beszélgetést folytattak, amelyen taxi-társaságok képviselői, taxisofőrök, a BKIK Ipari Tagozat, a Budapest Közút és a BKK képviselői is részt vettek.  Egyetlen taxi társaság kivételével mind támogatták a tarifaemelésről szóló javaslatot. így azt a főpolgármester-helyettes a továbbiakban egységes szakmai javaslatnak értékelte.Az egységes tarifa 2013-as bevezetése óta a taxisok költségei jelentősen megemelkedtek – idézi a Népszava Metál Zoltánt, az OTSZ elnökét, ezzel magyarázzák az emelés szükségességét. A hírek szerint a 450 forintos alapdíjat 700 forintra, a 280 forintos kilométerdíjat 300 forintra, a percenkénti várakozási díjat pedig 75 forintról 80 forintra emeltetnék. (via 444.hu, portfolio.hu, népszava.hu) ???????????????????????????????????????????????????????????????? https://www.vezess.hu/hirek/2018/09/12/a-magyarok-meggyuloltek-a-dizeleket/ 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 47
Heti: 168
Havi: 2 206
Össz.: 255 664

Látogatottság növelés
Oldal: Használtautó felvásárlás.
HASZNÁLT AUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS! BUDAPEST ÉS PEST MEGYE. - © 2008 - 2018 - hasznaltautovetel.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: autó bontás készpénzért budapest - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »