HASZNÁLT AUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS! BUDAPEST ÉS PEST MEGYE.

FORGALOMBÓL VÉGLEGES KIVONÁS

forgalombol_valo_kivonas1.jpg

Egy sérült, törött vagy totálkáros kocsi eladása rengeteg problémával jár. Ilyen autóra alig találni vevőt, legtöbbször pedig az eladás is kész ráfizetés. Nálunk a roncsautó felvásárlás reális áron történik. Figyelembe vesszük az autó állapotát, és olyan vételárat kínálunk, amely az Ön számára is megfelelő. A roncsautó felvásárlás során nem számít, hogy a gépkocsi motor- vagy műszaki hibás esetleg gazdasági totálkáros, mindent átfogó szolgáltatást nyújtunk az ingyenes kiszállástól az autó díjmentes elszállításig. A forgalomból való kivonás ügyintézése is szerepel az általunk nyújtott szolgáltatások listáján.

Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon!

HELYSZÍNI FIZETÉS RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS ESETÉN Velünk a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben túladhat működésképtelen autóján. Az Ön számára roncsautó felvásárlás pofonegyszerű lesz, egyetlen feladata, hogy felhívjon minket. Ezt követően az Önnek legkényelmesebb időpontban, kérésére hétvégén is, felkeressük, hogy felmérjük az autó állapotát. Akár már ekkor végbemehet a roncsautó felvásárlás, ehhez csak Önre, a forgalmi engedélyre és a rendszámokra van szükség. Megoldjuk az autó elszállítását is, ami nem terheli pénztárcáját pluszköltségekkel.

Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon !hasznalt_auto_felvasarlas.jpg 

RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL

Egy törött, sérült vagy totálkáros kocsi eladása nagyon nehéz és időigényes egy magánszemély számára. Csak nagyon körülményes procedúra után lehet túladni a számunkra használhatatlanná vált eszközön. Ilyen autókra alig találni vevőt, legtöbbször pedig az eladás és az adminisztráció többe kerül, mint amennyit a járműért kaphatunk. Cégünknél a roncsautó felvásárlás reális áron történik. Figyelembe véve az autó állapotát olyan vételárat kínálunk, amely az Ön számára is elfogadható. A felvásárlás során nem számít, hogy a gépkocsi, motor műszaki hibás, esetleg gazdasági totálkáros. Mindent átfogó szolgáltatást nyújtunk az ingyenes kiszállástól a jármű díjmentes elszállításáig. A forgalomból való kivonás ügyintézése is szerepel az általunk nyújtott szolgáltatások listáján.

 

MILYEN ESEMÉNYEK, PROBLÉMÁK ESETÉN FORDULJON HOZZÁNK? MIKOR TUDJUK A RONCSOT FELVÁSÁROLNI?

  • ha gépjárműve törött, sérült, jégkáros
  • ha autója műszaki vizsgája már lejárt, nem áll módjában, vagy nem látja értelmét annak megújítására és a jármű csak terhére van, foglalja a helyet
  • ha totálkárt szenvedett, viszont a biztosító társaság által kikalkulált kárösszeg nem fedezi annak piaci értékét
  • ha törött, sérült gépjárműve javítási költsége nem megfizethető nagyságrendű
  • ha gépjárműve motorhibás, nem üzemképes állapotú

HELYSZÍNI FIZETÉS RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS ESETÉN

Velünk a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben túladhat működésképtelen autóján. Ön számára ez a folyamat pofonegyszerű, egyetlen dolga csupán, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Ezt követően egy Önnek megfelelő időpontban, kérésére akár hétvégén is, felkeressük, hogy felmérjük járműve állapotát. Akár már ekkor megtörténhet a roncsautó felvásárlás, ehhez csak Önre, a forgalmi engedélyre és a rendszámokra van szükség. Megoldjuk a roncs elszállítását is, ami nem terheli pénztárcáját pluszköltségekkel. A roncsautó felvásárlás nálunk mindig korrekt áron történik. A felvásárlás létrejöttét szigorúan dokumentáljuk adásvételi szerződés formájában. A vételárat az Ön igényeinek megfelelően készpénzben, ott a helyszínen egyenlítjük ki.

 

FORGALOMBÓL VALÓ KIVONÁS ÜGYINTÉZÉSE

A forgalomból való kivonás ideiglenes és végleges változata is megoldást jelenthet Önnek attól függően, hogy milyen műszaki állapotban lévő gépjárművel rendelkezik, illetve jövőt tekintve milyen célja van azzal. Szükség esetén megtesszük a roncsautó forgalomból való kivonásához szükséges lépéseket is. Ez akkor lehet fontos, ha az autó már nem térhet vissza a közútra, netán bontani kell. Weblapunkon a forgalomból való kivonás részleteiről is tájékozódhat.

Tehát nem kell többet tennie, mint megkeresni bennünket telefonon, emailben vagy a Facebook oldalunkon, egyeztetni egy időpontot és várni kollégánk jelentkezését. A többit már bízza nyugodtan ránk!

Tags: roncsautó felvásárlás,audi bontó,bmw bontó,CHEVROLET BONTÓ,CHRYSLER, BONTÓ,CITROEN BONTÓ,DAEWOO BONTÓ,DODGE BONTÓ,FIAT BONTÓ,FORD BONTÓ,HONDA BONTÓ,HYUNDA BONTÓ,JAGUAR BONTÓ,KIA BONTÓ,LAND ROVER BONTÓ,MAZDA BONTÓ,MERCEDES-BENZ BONTÓ,MITSUBISHI BONTÓ,NISSAN BONTÓ,OPEL BONTÓ,VOLKSWAGEN BONTÓ,VOLVO BONTÓ,TOYOTA BONTÓ,SUZUKI BONTÓ,SKODA BONTÓ,SEAT BONTÓ,

A Volkswagen bemutatja új Touareg sorozatát

 
Első Kínában tartott világpremierje alkalmával a Volkswagen egyértelműen jelezte legjelentősebb piacán: az új Touareg1 mérföldkő a márka eddigi legnagyszabásúbb technika- és modellkampánya során, egyben jól érzékelteti a Volkswagen mérnökeinek és formatervezőinek tudását.

A márka új zászlóshajója kifejező formavilágával, innovatív kezelési, kényelmi és biztonsági rendszereivel, illetve anyagválasztása és kidolgozása igényességével élen jár a SUV-modellek felsőkategóriájában.

Egy új korszak connectivity-megoldásaival, illetve a vezetői segédrendszerek, a kényelem, a világítás és az infotainment-technikák úttörő együttesével az új Touareg már a jövő útját járja. Az exkluzív SUV-modell emellett színtiszta dinamikát hoz piaci szegmensébe. A Touareg előző két generációjának globális eladásai csaknem az egymillió darabot is elérték, harmadik nemzedékének legjelentősebb piacai pedig Kína, Európa, illetve Oroszország. Az éppoly kényelmes, mint dinamikus Touareg a jelenkor műszakilag legfejlettebb Volkswagenjeként minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy meghódítsa a prémiumkategória legkülönfélébb modelljeinek a technika és a dizájn iránt fogékony vásárlóit, illetve új célcsoportokat is megszólítson.

 

Az Innovision Cockpit premierje. A Volkswagen új Touareg sorozatában mutatja be első ízben teljes egészében digitalizált Innovision Cockpit technikáját, amelyben a 12 colos kijelzőfelületű digitális műszeregység (Digital Cockpit) és a Discover Premium csúcs-infotainment-rendszer (15 col képátlójú monitorral) új, gombok és kapcsolók nélküli, digitális információs, kommunikációs és szórakoztató berendezéssé egyesül. Folyamatos internetkapcsolat (Always On), intuitív kezelés és a lehető legpontosabban személyre szabott működés – Innovision Cockpit technikájával az új Touareg már ma kínálja a holnap digitalizált utasterét.

Középpontban az ember. Az Innovision Cockpit révén a kényelmi, a menetdinamikai és a vezetői segédrendszerek pontosan a vezető személyes igényeihez igazodhatnak – az autó így immár az „ő Touaregjévé” válhat. Ezzel új távlatok nyílnak, ahol már nem a vezetőnek és utasainak kell alkalmazkodniuk az autóhoz, hanem járművüknek hozzájuk. Akárcsak egy új okostelefon, ez a Volkswagen immár személyes igényekre szabható. Mindezt fejlett hálózati kapcsolatban álló rendszerek és programok új, még magasabb szintje teszi lehetővé, amelyek digitális interfészek segítségével, illetve a multifunkciós kormánykerékről vezérelhetők.

Kényelmi, menetdinamikai és vezetői segédrendszerek új együttese. A Touareg kényelmi, menetdinamikai és vezetői segédrendszerek Volkswagen-modell által valaha is kínált legszélesebb palettájával érkezik, többek között olyan technikákkal, mint az Éjjellátó berendezés (Night Vision) (sötétben hőkamera segítségével érzékeli az embereket és az állatokat), az útépítés-sávtartó asszisztens (Roadwork Lane Assist) (60 kilométer/óráig félautomatikus kormányzás, sávtartás, gyorsítás és fékezés), az első keresztirányú forgalom asszisztens (Front Cross Traffic Assist) (a Touareg előtti keresztirányú forgalomra reagál), az összkerékkormányzás (a kompakt autók irányíthatósági tulajdonságait kölcsönzi a Touareg számára), az elektromechanikus szabályzású stabilizátorokkal működő, új aktív oldalirányú billenésstabilizálás, valamint az Intelligens világítás (IQ. Light) - LED-Matrix fényszórók (a tompított és távolsági fény interaktív kameraalapú szabályzásával) és az információit közvetlenül a szélvédőre vetítő szélvédő-kijelző (Head-up Display).

A vezető új központi szabályzóegység révén kapcsolatban álló, közös egységként találkozik mindezen rendszerekkel az új Touareg volánja mögött, amelyek szinte észrevétlenül dolgoznak a háttérben, minden eddiginél biztonságosabbá, kényelmesebbé és intuitívebbé avatva az autózást.

Nagyobb méretek és mérsékelt saját tömeg. A Touareg új generációja kismértékben szélesebb és hosszabb elődjénél. Az új méretek egyaránt kedvezően hatnak a jármű arányaira és térkínálatára, a beltér nagyobb hosszúsága például a jóval tágasabb csomagtartóban mutatkozik meg, amelynek térfogata 697-ről 810 literre bővült (álló hátsó üléssel). Tartalmát extrafelszerelésként elektromos mozgatású csomagtérroló rejtheti el a kíváncsi tekintetek elől. Megnövekedett hosszúsága és szélessége ellenére a karosszériaszerkezet vegyes anyaghasználatú, alumínium-acél (48-52 százalék) konstrukciójának köszönhetően 106 kilogrammal könnyebb.

Piaci bevezetés V6-os motorokkal. A Volkswagen kezdetben két V6-os, 170 kW/231 LE és 210 kW/286 LE teljesítményű dízel erőforrással kínálja Európában új, 2018-as Touareg modelljét, amelyekhez bizonyos piacokon a későbbiekben egy V6-os benzines (250 kW/340 LE) és egy V8-as turbófeltöltésű dízel aggregát (310 kW/421 LE) is társul. Az új 270 kW/367 LE rendszerteljesítményű, hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtás csak Kínában szerepel a választékban, európai bevezetésének időpontja még nyitott.

A Volkswagen SUV-kampánya. A 2018-as új Touareg újabb mérföldkő a Volkswagen történetének legnagyobb technika- és termékkampányában. A márka SUV-kínálata szintén rohamosan bővül, s jelenleg az új T-Roc, a Tiguan, az új Tiguan Allspace (Európa) és a Tiguan L (Kína), az új Atlas (Amerikai Egyesült Államok) és a Teramont (Kína), valamint mostantól – a Volkswagen SUV-csúcsmodelljeként – a teljes egészében új fejlesztésű Touareg alkotja. A Volkswagen a másik végén is bővíti SUV-palettáját, mégpedig a kompakt T-Cross sorozattal. Ugyancsak biztos már a Volkswagen első tisztán elektromos hajtásrendszerű SUV-modellje: az I.D. CROZZ, amely 2020-ban érkezik a piacra.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 56
Tegnapi: 78
Heti: 194
Havi: 1 477
Össz.: 263 695

Látogatottság növelés
Oldal: Roncsautó felvásárlás
HASZNÁLT AUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS! BUDAPEST ÉS PEST MEGYE. - © 2008 - 2018 - hasznaltautovetel.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »