HASZNÁLT AUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS! BUDAPEST ÉS PEST MEGYE.

FORGALOMBÓL VÉGLEGES KIVONÁS

AUTÓ FELVÁSÁRLÁST A LEGEGYSZERŰBBEN INTÉZZÜK, NEM BONYOLÍTJUK

Nálunk kedvező feltételek mellett zajlik az autó felvásárlás. A vásárlás ügyfeleinkhez igazodva, számukra is előnyös áron történik. Tudjuk, hogy az adás-vétel rengeteg adminisztrációval jár. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megkönnyítsük ügyfeleink számára az autófelvásárlás menetét. Leveszünk minden terhet a válláról, papírok tömkelege helyett csupán egyetlen formanyomtatványt kell benyújtania, és nem lesz több gondja autójával. Elégedettsége érdekében a kapcsolatfelvételtől egészen az autófelvásárlás lezárulásáig folyamatosan szem előtt tartjuk az Ön kéréseit. Számunkra már az első telefon után is Ön a legfontosabb.

nyitolap-foto.jpg

Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon! 

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK AZ AUTÓ FELVÁSÁRLÁS?

Egy használt autó eladása sosem egyszerű. Egyre kevesebb vásárló fordul magánszemélyhez, inkább választják a kereskedések szélesebb választékát ahelyett, hogy akár tucatnyi tulajdonossal tartsák a kapcsolatot. Ráadásul a vevők szándékai gyakran nem komolyak, így megeshet az is, hogy pazarolják az eladó idejét. Még ha sikerült is megkötni az üzletet, megeshet, hogy egész napokat felemésztő papírmunkára lesz szükség az adás-vétel lebonyolításához. Ügyfeleink ettől is megkímélhetik magukat, ha az autó felvásárlás mellett döntenek.03.jpg

Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon!

Bank által finanszírozott autó felvásárlása

Nem tudja, akarja fizetni banki hiteles gépkocsiját? Magasabb a havi törlesztő, mint amennyit az Ön pénztárcája elbír? Vagy banki finanszírozás miatt nem tudja értékesíteni autóját? Hiteltartozás van rajta? Felhalmozódott a törlesztő részlet? Keressen minket és mi találunk Önnek is kedvező és megfelelő megoldást!

Zálogban lévő autó felvásárlása

Zálogban van autója és nem tudja kiváltani? Rugalmasan szeretné eladni, hogy még Önnek is maradjon valamennyi a vételárból? Keressen minket elérhetőségeinken! Szinte biztos, hogy tudunk segíteni!

Idős / öreg / hibás autó felvásárlása

Eljárt az idő járműve felett? Elromlott és már gazdaságtalan lenne a javítása Hívja telefonszámunkat felvásárlási ajánlatunkért!

Törött, totálkáros, roncs autó felvásárlás

Kevésnek ítéli meg a biztosító által fizetett kártérítési összeget?

Lízingelt autó felvásárlás, maradványértéken történő felvásárlása

Lejárt a nyílt végű pénzügyi lízing gépjárművén? Tartósbérletes autója eladó sorba került? Frissíteni kívánják a céges autóflottát?

Mi felvásárlójuk gépjárműparkját, megvásároljuk a kifutó nyíltvégű lízing maradványértékén az eszközt! Küldje meg részünkre az adatokat és mi elkészítjük Ön számára a legkedvezőbb ajánlatotauto_vetel_jpg.png

100% GARANCIA

Ha felkeres minket, garanciát vállalunk arra, hogy a lehető leggyorsabban intézzük el autójának eladásával kapcsolatos ügyeit!
 

KÉSZPÉNZES FIZETÉS

Sérült – törött, totálkáros, karambolos autók kortól függetlenül készpénzes felvásárlása itt és most, A legmagasabb napi áron felvásároljuk!
 

TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

A hirdetésfeladás sok időt és energiát követel, a lehetséges vevők keresgélése nem kevésbé. Szabaduljon meg ettől a tehertől és váljon meg törött, használt autójától gyorsan és egyszerűen!
 

ÁLLAPOTTÓL FÜGGETLENÜL

Állapotól függetlenül vásárolunk autót, teherautót, munkagépet legyen szó akár sérült, hibás, hiteles gépkocsiról.
 
 
 
 
 

HÍVJON MINKET!

Non-stop 0-24 állunk rendelkezésére. Hétvégén is!
 

+36209915858 

 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 78
Heti: 185
Havi: 1 468
Össz.: 263 686

Látogatottság növelés
Oldal: Autó felvásárlás azonnal
HASZNÁLT AUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS! BUDAPEST ÉS PEST MEGYE. - © 2008 - 2018 - hasznaltautovetel.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »