HASZNÁLT AUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS! BUDAPEST ÉS PEST MEGYE.

FORGALOMBÓL VÉGLEGES KIVONÁS

photostudio_1483428603197.jpg

Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon!

 RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS.

 KEDVEZŐFELTÉTELEKKEL06.jpg

 

 • ha gépjárműve törött, sérült, jégkáros
 • ha autója műszaki vizsgája már lejárt, nem áll módjában, vagy nem látja értelmét annak megújítására és a jármű csak terhére van, foglalja a helyet
 • ha totálkárt szenvedett, viszont a biztosító társaság által kikalkulált kárösszeg nem fedezi annak piaci értékét
 • ha törött, sérült gépjárműve javítási költsége nem megfizethető nagyságrendű
 • ha gépjárműve motorhibás, nem üzemképes állapotú

Filozófiánk szerint a jó vásárlás alapja a bizalom. Ezt a bizalmat mi úgy szeretnénk kivívni, hogy megkeresés és egyeztetés után felkeressük Önt személyesen és autóját szemrevételezzük. Természetesen Önnek arra is van lehetősége, hogy gépjárművét behozza hozzánk - kapcsolat. Számunkra fontos, hogy Ön jól döntsön és a legjobb árat kapja gépjárművéért, így mindent megteszünk ennek érdekében.

 auto_felvasarlas.jpg

 auto_felvasarlas_azonnal.png

Autó beszámítás jó áron?

Ha új autóra szeretné cserélni a régit, a márkakereskedés valószínűleg alacsony árat kínál Önnek a használt autó beszámítására. Ez érthető az ő oldalukról, hiszen ezek az autókereskedések új autók értékesítésével foglalkoznak, nem érdekük a használt autók jó áron történő vétele. De ez Önnek nem segít! Mi viszont igen! Használt autóját azonnal megvásároljuk készpénzes autófelvásárlás szolgáltatásunk keretében, sőt akár hiteltartozását is segítünk rendezni. Ha pedig már ki is nézte az új használt autóját, akkor autó beszámítás szolgáltatásunkkal tehet szert új, olcsó autójára. 

Egyszer eljön az ideje, hogy szeretett autónktól megváljunk. Vagy azért mert új autóra cseréljük, vagy azért mert gyorsan pénzre van szükségünk. Bármi is legyen az oka az autó eladás-nak, szembe találjuk magunkat néhány problémával. 

Merre induljunk el? Kihez forduljunk? - És ami a legfontosabb - hogyan tudjuk eladni a legkedvezőbb áron autó"társunkat". 

Hirdessem? 

 • "Majd még visszahívom."
 • "De messze van."
 • "Most azonnal féláron".

ilyen telefonokat kíván hallgatni? Ugye nem? 

Beszámítassam? - Na de mennyiért?? 

Piacra vigyem? - Van ott minden, csak éppen vevő nem. 

Ezekre a problémákra nyújt megoldást az autófelvásárlás.com. 

Hogy miért? 

 • Önnek sehova nem kell mennie, házhoz jön a megoldás. Bárhol is lakjon az országban.
 • Biztos, hogy a lehetõ legjobb áron tudja eladni autóját, hiszen önnek csak ki kell választania a megfelelő ajánlatot.
 • - az eladók visszajelzései alapján bárkit (kereskedőt) törölhetünk a rendszerből, így önnek biztosított a mebizható, gyors, pontos ügyintézés.


  

Jó eladást kivánunk minden kedves ügyfelünknekFelelősség 
Ezt a honlapot Ön kizárólag saját felelősségére használhatja. Az interneten továbbított üzenet tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, tartalma módosulhat, vagy elveszhet. A Zrt. nem felel azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a honlap használatával összefüggésben keletkeznek, ide értve a használatra képtelen állapotot, az üzemzavart, az illetéktelen megváltoztatást, az információ elveszését, módosulását, az információtovábbítás esetleges késedelmét, az általa hordozott vírust és vonal– vagy rendszerhibát is.
A honlapon elhelyezett adatok, információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A Zrt. törekszik a folyamatos frissítésre, de nem vállal felelősséget az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai és elírások miatt, ezért kérjük, hogy amennyiben bármely adattal kapcsolatban aggálya merülne fel, úgy azt más módon is szíveskedjen ellenőrizni.

Védjegyoltalom, Szerzői jog:
A Zrt. honlapján szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok védjegyoltalom illetve szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen formában, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú felhasználása – így különösen annak tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása – csak a Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. 
A honlap oldalainak, adatainak, vagy egyéb elemeinek teljes vagy részleges másolása vagy bemutatása tilos, a jogosulatlan felhasználása törvénysértő.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 78
Heti: 178
Havi: 1 461
Össz.: 263 679

Látogatottság növelés
Oldal: Autó kereskedés
HASZNÁLT AUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS! BUDAPEST ÉS PEST MEGYE. - © 2008 - 2018 - hasznaltautovetel.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »