HASZNÁLT AUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS! BUDAPEST ÉS PEST MEGYE.

FORGALOMBÓL VÉGLEGES KIVONÁS

Regisztrált autó bontó bontási átvételi igazolás kiadásával - jelenleg megvásárol minden típusú komplett, ép, törött, totálkáros, sérült, roncs, lejárt műszaki vizsgás, üzemképtelen, korrodált, s.t.b. személygépjárművet, és tehergépjárművet bontásra, megsemmisítésre. Alkatrészek eladóak ,motor váltó önindítók karosszéria elemek futomű,lámpák,motorvezérlő a-zig ugyanitt minden típus megtalálható, futár posta 24 órán belül kérem tekintse meg további járműveinket hívjon bízalomal köves minket a Facebookon is hogy hamarabb értesülj ha új autó érkezik !

Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon!

06.jpg

 

RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL

Egy törött, sérült vagy totálkáros kocsi eladása nagyon nehéz és időigényes egy magánszemély számára. Csak nagyon körülményes procedúra után lehet túladni a számunkra használhatatlanná vált eszközön. Ilyen autókra alig találni vevőt, legtöbbször pedig az eladás és az adminisztráció többe kerül, mint amennyit a járműért kaphatunk. Cégünknél a roncsautó felvásárlás reális áron történik. Figyelembe véve az autó állapotát olyan vételárat kínálunk, amely az Ön számára is elfogadható. A felvásárlás során nem számít, hogy a gépkocsi, motor műszaki hibás, esetleg gazdasági totálkáros. Mindent átfogó szolgáltatást nyújtunk az ingyenes kiszállástól a jármű díjmentes elszállításáig. A forgalomból való kivonás ügyintézése is szerepel az általunk nyújtott szolgáltatások listáján.

Hívjon minket a +36 (20) 991 5858-es számon, vagy írjon nekünk a Facebookon! 

 

Mi a teendő, ha eladtuk autónkat?

Autóeladás után is marad még kötelezettség. Nézzük, hogy mit is kell tenni!

 

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sikerült végre túladni a hirdetett használt autón? Öröm, de teljesen fellélegezni még nem lehet, ugyanis marad még teendő a szerződés aláírása után is.

Nem csak a vevőnek, az eladónak is bőven van teendője a szerződés aláírása után. Az üzletet mindkét félnek jelentenie kell valamely okmányirodánál

Őszinte, részletes hirdetéssel és ugyebár igényes fotókkal adható el egy autó gyorsan és könnyedén, meg persze olyan árral, amilyet adnak érte. Ha minden stimmel, tapasztalataink szerint egy-két hét alatt túl lehet adni a legtöbb autón - nem reklámként, de hol máshol, mint a használtautó.hu oldalon hirdetve. Öröm a szerződés aláírása (ami ugyebár a jogszabálynak megfelelő kell legyen, letöltés itt), sokszor ugyanakkor könnyekkel teli a búcsú a minket évekig szolgáló járgánytól, még akkor is, ha az aktuális igényeinknek már nem felelt meg, de ugyebár ott a sok kellemes emlék az együtt töltött időkből.

A kulcs és a forgalmi természetesen a vevőhöz kerül eladáskor, biztosításunk az eladást követő nappal felmondható, a szerződés és a díjfizetési kötelezettség csak akkor szűnik meg, ha ezt megtesszük

Nos, akármilyen is a búcsú, teendő mindenképp akad az eladott járgánnyal is. Törzskönyvét ugyebár forgalmi engedélyével együtt átadtuk vevőnknek, kell azonban maradjon nálunk legalább két eredeti példány az adásvételi szerződésből, abból egyet ugyanis az aláírástól számított 8 napon belül le kell adni valamelyik okmányirodában. Akár személyesen, akár meghatalmazott által, de lehetséges postai úton is, sőt (magánszemélyek közötti szerződés esetén) szkennelve a Nyilvántartó[/url] weboldalon keresztül is. Bár a szerződés bármelyik okmányirodához beadható, javasolt a lakhely szerintihez adni/küldeni, úgy ugyanis azonnal feldolgozzák, míg másik helyhez benyújtva először oda továbbítanák azt.

Eladáskor autónk törzskönyvét is át kell adjuk, a tokjában kapott szerződés nem az aktuális jogszabályoknak megfelelő, így azt mindig az internetről ajánlott letölteni. Mivel négy példány kell belőle, érdemes számítógéppel kitölteni és úgy nyomtatni

Egyéb kötelező teendő nincs, ajánlott annál inkább. Fel kell ugyanis mondani az autóra kötött biztosításokat, különben a biztosítási díj számon kérhető lesz, még akkor is, ha már nincs mit biztosítani. A biztosítást tehát az érdekmúlásra hivatkozva, természetesen az adásvételi szerződés másolatának megküldésével mondhatjuk fel, mind a kötelező felelősségbiztosítás, mind pedig a casco esetében. Ha korábban előre befizettük a díjat, azt visszakapjuk a biztosítótól.

Autóeladás esetén átírathatjuk az arra vásárolt éves autópályamatricát is, s parkolási engedélyünket is tovább vihetjük új autónkra. Utóbbihoz azonban egyes önkormányzatok kérhetik, hogy adjuk le a korábbi rendszámra kiadott matricát, illetve annak lekaparás utáni maradványait. Ezeken kívül azonban nincs más teendő az eladott autóval, mint kipakolni annak összes pakolórekeszét, s persze átadni összes tartozékát az új tulajdonosnak.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 78
Heti: 190
Havi: 1 473
Össz.: 263 691

Látogatottság növelés
Oldal: Autó eladás
HASZNÁLT AUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS! BUDAPEST ÉS PEST MEGYE. - © 2008 - 2018 - hasznaltautovetel.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »